Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
barbor
barbor

GERÇEĞE KONUMLARIMIZ

Yorum

GERÇEĞE KONUMLARIMIZ

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

421

Okunma

GERÇEĞE KONUMLARIMIZ



Gerçeğin
bir adım
gerisidir
sinema
gerçeğe
eşit olursa
sadece
hayat kalır
hayat
gerçeğin
yanında
yürür
eğer
gerçeğin
bir adım
gerisine
düşerse
ölüm
gerçeğin
bir adım
ilerisine
geçerse
film olur...



İlker ÖZDEMİR

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gerçeğe konumlarımız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gerçeğe konumlarımız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GERÇEĞE KONUMLARIMIZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL