Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
İsmail  MALATYA
İsmail MALATYA

GİDİN KALABALIKLAR

Yorum

GİDİN KALABALIKLAR

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

2202

Okunma

GİDİN KALABALIKLAR

GİDİN KALABALIKLAR

Gidin kalabalıklar
Ben yalnızlığı seçtim
Beni üzen her şeyden
Dostlarımdan vazgeçtim.

Bakışlarınız sahte
Davranışlar hakeza
Böyle çok da mutluyum
Gelmem cümbüşe. saza.

Yalnız yürüyeceğim
Artık sahil yolunda
Samimiyet görmedim
Bir Allah’ın kulunda.

Lazım değil yapmacık
Gülmeleriniz kalsın
İzin verin de ruhum
Yaşamaktan zevk alsın.

Ne kimse alkışlasın
Ne önümde eğilsin
Ben de mi? deme dostum
Sen de lazım değilsin.

İhmal ettim kendimi
Hep sizlerin yüzünden
İğreniyorum artık
Seviyorum sözünden.

Der İsmail MALATYA
Kimsede yoktur vefa
Herkes ederi kadar
Saflık yoktur bu defa.

İSMAİL MALATYA 03/12/2020-PERŞEMBE-İST.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gidin kalabalıklar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gidin kalabalıklar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GİDİN KALABALIKLAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL