Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
mavidenge
mavidenge

KALDIRIM

Yorum

KALDIRIM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

854

Okunma

KALDIRIM


Merdivenlerden ağır ağır ineceksin
Ağır ağır kaldırımlardan
Yolun ortasında şöyle bir duracaksın
Beş on saniye kıpırdamadan
Derince soluyacaksın havayı
Yağmur bedeninden süsülecek
Sırılsıklam ıslanacaksın
Islandıkça hırslanacaksın
Düşünmeyeceksin hiçbir şey
Umurunda olmayacak
Ne sevgiler nede umutlar
Gözlerini de kapatıp dünyaya
Duymayacaksın hiçbir şey
Yavaş yavaş yürüyeceksin
Yavaş yavaş kaldırımlardan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kaldırım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kaldırım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KALDIRIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cosari
cosari, @cosari
25.7.2008 10:21:53
Tebrikler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL