Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Sonsuz sevdam
Sonsuz sevdam

Selam Olsun

Yorum

Selam Olsun

( 4 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

392

Okunma

Selam Olsun

"Hak" deyip hakikate erenlere
Hakkı hak bilip yoluna gidenlere
Hak yolunda canını verenlere
Yatan ŞÜHEDA’ ya selam olsun...

Eğilmez başları, bükülmez bilekleri
Kor ateş olmuş dağ gibi yürekleri
Yurdumun aslanı, mert, yiğitleri...
Nöbet tutan MEHMEDİM ’e selam olsun...

Hasan Hüseyin idi torunları
Böyle mi olacaktı yarınları
İncitmez idi yerdeki karıncaları
Merhamet sahibi PEYGAMBER’e selam olsun...

Dilinden düşmesin hakkın kelamı
Birbirinden esirgeme selamı
Arzuoğlu’ nun sensin canı cananı
Gönülden SEVENLER’ e selam olsun...












Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Selam olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Selam olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Selam Olsun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL