Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Şair Ve Yazar Bayram Çeli
Şair Ve Yazar Bayram Çeli

Onu Kalbinde Terket

Yorum

Onu Kalbinde Terket

( 3 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

756

Okunma

Onu Kalbinde Terket

Aşkda kalan sensen;
Öyle güzel suçlarki seni giden,
Ben yaptım der teslim olursun.
Boğazına takılan cümleler acıtır kalbini;
Ama ona dair kalan o cümleleri saklarsın hafızanda.
Ondan hatıra acıdan başka neyin var ki ?

Yürekli bir kadının başı ağır gelir yüreksiz bir adamın omzuna bilirsin.
Öç almak istersen öyle zor değildir işin.
Pusu kurmaya gerek yok doğru zamanı hissedebilirsin.
Bazen onu hapsettiğin yerde kalbinde terkedebilirsin.

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Onu kalbinde terket Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Onu kalbinde terket şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Onu Kalbinde Terket şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
30.10.2020 09:52:37
5 puan verdi

Onu Kalbinde Terket şiirini, beğeniyle okudum. Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM. Nice güzel şiirle...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL