Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ali Akış
Ali Akış

Emanet

Yorum

Emanet

3

Yorum

13

Beğeni

0,0

Puan

599

Okunma

Emanet

Emaneti korumaya yan çizenin
İnsanlığı bırakarak başını alıp gidenin,
Şeytanı dost bilenin,
Üzerine ölümlü yazılıpta ölen kişinin
Yeri cehennemdir cehennem.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Emanet Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Emanet şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Emanet şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
resulcivcik
resulcivcik, @resulcivcik
23.10.2020 14:58:57
Gesidera
Gesidera, @gesidera
23.10.2020 12:09:30
Güzel bir şiirdi.
Tebrik ederim...
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
23.10.2020 10:50:54
EMANET

Güzel bir şiirdi, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
23.10.2020 10:09:42
Beğeni:
13
Okunma:
599
Yorum:
3
Web Zaman Damgası
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL