Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
orhanafacan
orhanafacan

ÇANAKKALE DENİZ SAVAŞI GÜNÜ

Yorum

ÇANAKKALE DENİZ SAVAŞI GÜNÜ

( 2 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

605

Okunma

ÇANAKKALE DENİZ SAVAŞI GÜNÜ

ÇANAKKALE DENİZ SAVAI GÜNÜ

Çanakkale deniz savaşı günü ..
Almış ,gelmiş düşman savaş yükünü.
Söküp atmak için Türkün kökünü .
Vatanıma ayak basmaya kalktı. .
🇹🇷
Mehmetçikler birden bir şaha kalktı.
Kimi şimşek olup yıldırım çaktı
Kimi de cehennem ateşi yaktı.
Mehmetçiğin güçü vatandı ,Haktı .
🇹🇷
Anadolu ya ilk ayak basışta....
Fethin günü yirmi dokuz Mayıs ta
Barış harekatı için Kıbrısta ..
Mehmetçikler, ayni vatan aşkın da.
🇹🇷
Düşman,hain değil halen farkında .
Vatan sevgisi ırkımın fıtratında .
15 Temmuzda hain fırsatında.
Kaldılar,kalaçak ayak altında.
🇹🇷
Orhan Afacan Izmir
8.7.19

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Çanakkale deniz savaşı günü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çanakkale deniz savaşı günü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇANAKKALE DENİZ SAVAŞI GÜNÜ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL