Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
cu
cumhur

AŞK'TAN BIR ZAMAN SONRA...

Yorum

AŞK'TAN BIR ZAMAN SONRA...

( 4 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

527

Okunma

AŞK'TAN BIR ZAMAN SONRA...

Aşktan geçerim yine
Aşk’tan bir zaman sonra
Sözüm sona kalır
Özüm sana
Bana yardımda yine
Aşk yürekli tavırlar
Aşkı tanırlar bu edalar
Her gülüşü
Seher güneşi sanırlar
Ben aşktan olalı
Bir neden var
Ben aşka olalı
Bu beden;bu yüreğe dar...

28.09.2020/ESKIŞEHIR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Aşk'tan bır zaman sonra... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk'tan bır zaman sonra... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK'TAN BIR ZAMAN SONRA... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hüseyin TAŞDEMİR
Hüseyin TAŞDEMİR, @huseyintasdemir
28.9.2020 17:59:16
5 puan verdi
Yüreğinize sağlık güzeldi kutluyorum
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL