Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
muhammet baylan
muhammet baylan

@yşe Qülsüm fatim@

Yorum

@yşe Qülsüm fatim@

1

Yorum

7

Beğeni

0,0

Puan

764

Okunma

@yşe Qülsüm fatim@

@yşe Qülsüm fatim@

ayşe gülsüm fatıma
yazılmış sa bahtıma
bugün degilsede yarın
çıkar gönül tahtıma
.
20 çocuk hayalim
nasıl gerçek olacak
yıldız’ım göktürk’üm hilal’im
belki de üçüz doğacak
.
orta asya afrika kalksın diye tefrika
bir olup amerika bana kucak açacak
.
siz gülün ben ağlarım
kopmaz gönül bağlarım
sanmayın dualarım
yerini bulmayacak
.
BU GARİP 3 KITA’NİN
ENİŞTESİ OLACAK...! (inşallah_çokça amin)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
@yşe qülsüm fatim@ Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz @yşe qülsüm fatim@ şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
@yşe Qülsüm fatim@ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
AZAP
AZAP, @azap
26.9.2020 20:59:02
duygu ve anlam dolu
harika bir şiir daha dosttan kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL