Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Beyazkestane
Beyazkestane

Gerçekdışı

Yorum

Gerçekdışı

( 6 kişi )

0

Yorum

11

Beğeni

4,8

Puan

423

Okunma

Gerçekdışı

Gerçeklik olgusunu belirleyen neydi?
Hissedebilmek miydi?
Peki ya hislerimizin gerçek olup olmadığını belirleyen,
Duygularımız mıydı?

Aynı anda yeşeren bir kaç duygu
Heyacan sevinç endişe ve tedirginlik.
Çırpıntısı kalbinin yeni uçmayı öğrenen kuş gibi, tekleye tekleye.

Sona mı ermişti bekleyiş
Yoksa yeni mi başlıyordu
Seni doğru olanı yapmaktan alıkoyacak mıydı medcezirlerin.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

83% (5)

4.0

17% (1)

Gerçekdışı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gerçekdışı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gerçekdışı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL