Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Gönlü Şiir Yakan Adam
Gönlü Şiir Yakan Adam

Ölesiye Yorgunum

Yorum

Ölesiye Yorgunum

( 3 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

541

Okunma

Ölesiye Yorgunum

Hasret rüzgarları dağıldı sevda şehrinden,
Bir bulut ki zift karası gitmiyor gözlerimden,
Dinmiyor yokuşlarım, ölesiye yorgunum ben,
Bir şiir belki bir şarkı ;mehtaba seni anlatıyorum.
Sadece mehtaba olsa ; yıldızlara, güneşe,dalgalara,yosunlara ....
Şiir:Kemal AKIN (Gönlü Şiir Yakan Adam)
18.08.2020

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ölesiye yorgunum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölesiye yorgunum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ölesiye Yorgunum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL