Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
mefail
mefail

ESMERE

Yorum

ESMERE

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

420

Okunma

ESMERE

Nedir Tanrım nedir bu dert!
Aramıza girdi gurbet.
Bitecektir bir gün elbet,
Bu sevginin çilesi mi mutluluğun gölgesi mi?

Her çiçeğin kokusu var,
Ama başka, başka kokar.
Gelip geçip baygın bakma!
Benim gurbette nişanlım var.

Çok manalı bakıyorsun,
Anlatmaya korkuyorsun.
Söyle ne olur bir derdin mi var?
Gören bana âşık sanır.

Esmersin, güzelcesin.
Söyle kimsin? Neyin nesin?
Farkındayım,
Söyle neden süzüyorsun?
Beni öyle izliyorsun
Sevdiğini gizliyorsun,

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Esmere Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Esmere şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ESMERE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL