Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
babstone
babstone

Özür diliyorum kalbim

Yorum

Özür diliyorum kalbim

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

478

Okunma

Özür diliyorum kalbim


Özür diliyorum kalbim;
Kaç defa aldattım seni,

Benden çok seni sevsinler istedim,
Her yere senin güzelliğin yansımalıydı..

İnan bana!
ama nasıl değil mi?
Bile bile lades diyorsun..

İnsanların içinde saklı olan,
o küçükcük sevgi büyüsün dedim.

İnan bana!
Bu kadar inançsızın biraraya getirebileceğimi düşünemedim.

Aslında sana göstermiş olduğum hassasiyeti göremezlermiş.
Özür diliyorum kalbim..

Ben senden gitsemde, seni sevecek çok canlar var ardımda..

Beni yıprattıkları düşünenler sevgi hala avuçlarımın içinde,
Ama geçmiş olsun size yer kalmadı..

Baburşah yavuz
07.09.2029

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Özür diliyorum kalbim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Özür diliyorum kalbim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Özür diliyorum kalbim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL