Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Mehmet Kındap
Mehmet Kındap

KOVSAM DA GİTMİYOR BENDEKİ HÜZÜN

Yorum

KOVSAM DA GİTMİYOR BENDEKİ HÜZÜN

( 1 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

483

Okunma

KOVSAM DA GİTMİYOR BENDEKİ HÜZÜN

Gölgem mi ben miyim hiç belli değil
Her yerde yanımda o güzel yüzün
Yokluğun aklıma gelince inan
Kovsam da gitmiyor bendeki hüzün

Bir yağmur olmaya gözümde saklı
Dünyanın cenneti bana yasaklı
Öyle bir dert işte her dertten farklı
Kovsam da gitmiyor bendeki hüzün

Cemreler düşmüyor çiçekler açmaz
Gökteki mehtabı gözlerim seçmez
Ağlasam yalvarsam bir yere göçmez
Kovsam da gitmiyor bendeki hüzün

MEHMET KINDAP

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kovsam da gitmiyor bendeki hüzün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kovsam da gitmiyor bendeki hüzün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KOVSAM DA GİTMİYOR BENDEKİ HÜZÜN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
3.9.2020 22:58:05
5 puan verdi
duygu ve hüzün dolu nadide bir şiirdi dost kutlarım...
Oflu
Oflu, @oflu
3.9.2020 14:37:54
Kısa, sabit ayak ama tınısı farklıydı,
Dimağda iz bırakan cinsten...

Eyvallah!
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL