Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
sır
sır
VİP ÜYE

Durak

Yorum

Durak

( 3 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

635

Okunma

Durak


Bu kapı son kapıdır, bu yol sonun yoludur,
Bir kol ki; ezel-ebed.. yalnız onun koludur.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Durak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Durak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Durak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
23.8.2020 18:47:08
5 puan verdi
Anlamı ve anlatımı güzel şiirdi usta
Yüreğine emeğine sağlık
______________________________Selamlar
AZAP
AZAP, @azap
23.8.2020 14:46:19
5 puan verdi
duygu ve bu güzel nazire iç içeydi bu nadide şiirde dost
çokta güzel vurgulamış'sın nazireyi
bravo kutlarım

kal esenlik içinde...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL