Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
sır
sır
VİP ÜYE

Olan*

Yorum

Olan*

( 2 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

654

Okunma

Olan*


Defterler hep dürüldü.. ve kırıldı kalemler,
Hüzünler akranımdır, akrabamdır elemler.

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Olan* Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Olan* şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Olan* şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
himmet aygüt
himmet aygüt, @himmetaygut
19.8.2020 22:11:08

ne duygusu, ne anlamını
ve ne de nasıl şiir ! olduğunu anlamadım.
dediğiniz ne yahu bildik diliyle konuşup anlayan bana...

eyvallah.
AZAP
AZAP, @azap
19.8.2020 15:52:51
5 puan verdi
duygu ve anlam dolu harika bir şiirdi dost kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL