Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Bayar Özgündüz
Bayar Özgündüz

Tuzluca'nın Dağları.

Yorum

Tuzluca'nın Dağları.

( 3 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

669

Okunma

Tuzluca'nın Dağları.

Topla armut elmayı,
Kaysı,incir, ayvayı,
Donatıyor sofrayı,
Tuzlucamın bağları.

Tekeltinin zirvesi,
Mest ediyor herkesi.
Coğrafyanın merkezi,
Tuzlucamın dağları.

Kekiğin aroması,
Çiçeklerin karması,
Dertlerimin devası,
Tuzlucamın balları.

Zirvesinde karları,
Çağlar çoşkun suları,
Besliyor kuzuları,
Tuzlucamın dağları.

Binlerce çiçek biter,
Keklik kayada öter,
Bayar burnunda tüter
Tuzlucamın dağları

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Tuzluca'nın dağları. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tuzluca'nın dağları. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tuzluca'nın Dağları. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
9.8.2020 19:53:19
5 puan verdi
Bu güzel dizelerle elimin obamın kokusun aldım eyvallah hemşerim kalemin susmasın
Yüreğine emeğine sağlık
___________________Selamlar
Ahmet Coşkun 1
Ahmet Coşkun 1, @ahmetcoskun1
9.8.2020 17:37:28
5 puan verdi
ey valla
bende tuzlucalıyım

selam olsun.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL