Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
MERCAN RIM(HUZUN KANARYAM
MERCAN RIM(HUZUN KANARYAM

göçünce

Yorum

göçünce

( 3 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

3,3

Puan

1135

Okunma

göçünce

göçünce

ben göçtüm o geldi o göçtü ellere ben öldüm..

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

33% (1)

4.0

33% (1)

1.0

33% (1)

Göçünce Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Göçünce şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
göçünce şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Duran çardak
Duran çardak, @durancardak
16.8.2020 09:23:22
Kısa ,öz hayatı anlatan anlamlı bir şiir tebrik eder,başarılarınızın devamını dilerim. Selam ve dua ile.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL