Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Emin Herki
Emin Herki

Kayıp Özgürlük

Yorum

Kayıp Özgürlük

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

887

Okunma

Kayıp Özgürlük

Kayıp Özgürlük

Ki özgürlük en büyük kaybıdır
ömrünü yalnızlığa adamış
Yorgun Şairinin,
İçindeki umut kıpırtılarını
mısralara dökerek,
Gözlerine bu kadar aşinayken
bedel ödettiğin gözyaşlarımın,
Zülüflerin bir yarım hikayeydi
kalemime geceleri seni düşleyerek ,
Satır sonuna sığmayan kopuk
bir şiirdin hüznüme ,
Ellerinle kanatmışken kabuk
tutmaz yaralarımı,
Mahrum bırakmışken tebessümünü
dilsizliğime ,
Sersefil yüreğime acılarını nakşediyordu
korlarını seren bitik tılsımın ,
Ve adını günbatımının kızıllığına
adamışken Dilbam!
Bir yağmur olup silinirdi
aşkına dair sevda kervanına yolcu
ettiğim prangalı kimliğim ....

(Kalem arkadaşım AlanFerdi’ye ithafen )

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kayıp özgürlük Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kayıp özgürlük şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kayıp Özgürlük şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL