Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Kadir AYTAR
Kadir AYTAR

YA GEL YA DA AL GİT

Yorum

YA GEL YA DA AL GİT

( 3 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

632

Okunma

YA GEL YA DA AL GİT


Sensiz içtiğim zehir
Yalan dünya hep kahır
Yer demir gök bakır
Bilmem ki…
Bülbül niye şakır?

Sensiz yediğim zehir
Köhne şehir
Gözyaşı nehir
Gel…
Bekliyorum seni

Gecenin neharı
Kışın baharı
Şirin’in Ferhad’ı
Beklediği gibi
Bekliyorum seni.

Gelmeyeceksen eğer
Işık saçmayan güneşini
Çiçek açmayan baharını
Geçit vermeyen dağlarını
Al git! Al git! Bu diyardan

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ya gel ya da al git Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ya gel ya da al git şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YA GEL YA DA AL GİT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
24.7.2020 10:57:43
5 puan verdi
YA GEL YA DA AL GİT

Güzel bir şiirdi, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL