Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
PAMUKŞEKERİM
PAMUKŞEKERİM

GECENİN KARANLIĞI

Yorum

GECENİN KARANLIĞI

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

597

Okunma

GECENİN KARANLIĞI

GECENİN KARANLIĞI


Titredi sessizlik gecenin hışmından
Rüzgâr dost çıktı geceye
Karanlıklar haykırdı şafak sökene dek
Bir soluk istiyorum geceden
Kaybolmak açık denizlerde
Bastırmak istiyorum içimde
Karanlığın haykırışlarını
Çok zor kimsesiz kalmak şiirlerde
Çok zor,yalnız yürümek hayatta
Haydi yüreğim durma
Sende sustur karanlığın sesini
Tut nefesini
Varsın kimse duymasın sesini
Yoruldum
Usulca dinlendim bir yürekte
Zaman acımasız vurdu
Saçlarımda ak,yüzümde çizgiler oluştu
Yürümek sonsuza dek maviliklerde
Aksimi gördüm derinliklerde
Bir baktım ki yolun yarısı bitmiş
Bende salıverdim umudumu yarınlara
Yalnız bir adam oldum
Çaresiz,mahkum oldum
Gecenin gizemli karanlığına
YNS

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gecenin karanlığı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gecenin karanlığı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GECENİN KARANLIĞI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL