Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Asrın Şairi
Asrın Şairi

GÜL AYRI AYRI

Yorum

GÜL AYRI AYRI

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

506

Okunma

GÜL AYRI AYRI

GÜL AYRI AYRI


Yine bahar geldi eridi karlar
Akar derelerden sel ayrı ayrı
Çiçekler açmış bahçeler bağlar
Ağacın yaprağı dal ayrı ayrı

Serin rüzgarıyla temiz havayı
Yağmurun yağması verir gıdayı
Toprak ana bezer bütün doğa
Lalesi sümbülü gül ayrı ayrı

Ziyani dünyadan murat almaz ki
Ölene dek gönül gülü solmaz ki
Her aslıyı seven kerem olamaz ki
Mecnun’un gezdiği çöl ayrı ayrı

ÖZTÜRK ERBEK

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Gül ayrı ayrı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gül ayrı ayrı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜL AYRI AYRI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
GARİPYAŞAR
GARİPYAŞAR , @garipyasar
25.6.2020 10:35:56
Mana dolu bir şiir okudum sayfanızda.
Tebriklerimi bırakıyorum.
Sağlıcakla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL