Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
NİHAT İLİKCİOĞLU
NİHAT İLİKCİOĞLU

'' 4 '' İŞLEM

Yorum

'' 4 '' İŞLEM

( 3 kişi )

3

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

714

Okunma

'' 4 '' İŞLEM

'' 4 '' İŞLEM

Bütün dertleri bedenime TOPLA’dın
Kalbinden kalbimi ÇIKAR’dın
Yerden yere ÇARP’arak hayallerimi
Her bir y/ anımı parçaladın BÖL’dün

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

'' 4 '' işlem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz '' 4 '' işlem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
'' 4 '' İŞLEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
15.7.2020 20:37:24
5 puan verdi

Bütün dertleri bedenime TOPLA’dın
Kalbinden kalbimi ÇIKAR’dın
Yerden yere ÇARP’arak hayallerimi
Her bir y/ anımı parçaladın BÖL’dün

Güzel bir dörtlüktü, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
AZAP
AZAP, @azap
11.6.2020 22:23:56
5 puan verdi
vurgularla bir duygu seliydi adeta dost bravo kutlar esenlikler dilerim...
mehmet ali unsal
mehmet ali unsal, @mehmetaliunsal
11.6.2020 22:01:04
5 puan verdi
Nihat hocamdan zekice ve mantıklı matematikli şiirdi eyvallah Nihat beyim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL