Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
BOZKIR'İ
BOZKIR'İ

YOK MU?

Yorum

YOK MU?

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

525

Okunma

YOK MU?

YOK MU?
Sevda diye gece gündüz
Gezme diyor konu komşu
Gezdirende günah yok mu?

İçindeki dertlerini
Yazma diyor konu komşu
Yazdıranda günah yok mu?

Vefasıza böyle içten
Kızma diyor konu komşu
Kızdıranda günah yok mu?

İçip içip aşk şarabın
Sızma diyor konu komşu
Sızdıranda günah yok mu?

Yüreğine edip kahır
Ezme diyor konu komşu
Ezdirende günah yok mu?

Bozkırî’yi çözüm çözüm
Çözme diyor konu komşu
Çözdürende günah yok mu?
Adnan SİVRİ/BOZKIRÎ 27.05.2020

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yok mu? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yok mu? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YOK MU? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL