Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Meltem’in şiirleri
Meltem’in şiirleri

Denizin dibi

Yorum

Denizin dibi

( 3 kişi )

0

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

471

Okunma

Denizin dibi

Avucunun içinde bir inci tanesiyim şimdi .
Sert kabuğumun içinde sakladım kendimi yıllarca .
denizin dibinde yosunlar arasında ne kadar da değerliydim oysaki .
kimse bilmezken, hala hayallerimin arasında yaşıyorken.
Ne kadar şaşalı seviyoruz .
Mübalağa yapıyoruz , rengarenk boyuyoruz gözlerimizi.
dışında ki o ışıltıya aldanıp kayboluyoruz içinde .
Sonra geçiyor hevesimiz .
Bir çocuğun her oyuncağa doyumsuzluğunu yaşıyoruz .
Ve çekip gidiyoruz başka hayatlara .
Kalan mı ? O kabuğundan çıkmış kimsesiz , yuvasız kalıyor ...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Denizin dibi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Denizin dibi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Denizin dibi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
7.6.2020 11:55:19
Beğeni:
11
Okunma:
471
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL