Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
cu
cumhur

FIRSAT BU FIRSAT...

Yorum

FIRSAT BU FIRSAT...

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

576

Okunma

FIRSAT BU FIRSAT...

En kalmıştı
Berri denebilecekken
Berbat olan
Anakara/m
Ten;
Siyahtan öteye gitmedi
Etten duvar örülmüş gibi
Geçit yoktu
Geçmek;
Boykottu adeta
Seçim gereği
Tercihinle
Ters düşemezsin
Yeni bir aday
Evini;
Elini;
Yerini;
Kalbindeki
Bizi bilmelerine onay
Gizi;
Olay yerinden
Uzaklaştırmak
Dile kolay;
Bu kadar yıl
Sürünme gerektirir
Çürümek;
Yürünesi oyundan hayatta
Kalbi kalmak
Kabr-i kazmak için
Içinde
Kimin kalacağı
Önemli
Yitirmeden hiç
Kendi canını
Süre söylemeli
Ya;
Çok geç;
Yada;
Geç bu işleri
Sen;
Istifa edemezsin
Istifade et
Fırsat bu fırsat...

06.06.2020/ESKŞEHİR

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Fırsat bu fırsat... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Fırsat bu fırsat... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
FIRSAT BU FIRSAT... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL