Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
mevlana diyarı
mevlana diyarı

ağaç ve ben

Yorum

ağaç ve ben

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

760

Okunma

ağaç ve ben

ağaç ve ben

hani nerde kuş sesleri ?
dallarında şen şakrak
sende yalnızsın benim gibi
kımıldamaz tek yaprak.

üşür sevgisizlikten, gözler ve kalpler
üşür, yüreğine tuz basan şiir
üşür, kökü yerde olan ağaç, boyu uzun uçurtma
üşür yoksa muhabbet, bir nefes, sevgiye dair.

sensizlik , kurak mevsimimdi,
yağmuru bekledim her bahar
sensizlik, hasret ve özlemimdi
umutsuz kalbime güneş doğsana yar.

ah acını anlıyorum o ürkek bakışı
yeşerir mi dalların döksem gözyaşı
bitmeyen bir çilenin yol arkadaşı
inandığı davanın feryadı değil midir.

hiç bir şey , hiç bir kimsede kalıcı değil
biriktirdim dualardan sağanak yağmurlar.
bir cümlenin ortasında , sustum sessizce
anladım ki, bu dünya bana göre değil...
#yusuf

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ağaç ve ben Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ağaç ve ben şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ağaç ve ben şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL