Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Aziz Dolu
Aziz Dolu

Cemre

Yorum

Cemre

( 3 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

922

Okunma

Cemre

Cemre

Âşığının bakışlarından
Yanakları al al olmuş
Utangaç bir kız misali
Yüzü yeşerivermiş
Toprak ananın,
Güneşin buselerinden.
Aşk oduna tutulunca
Yüreğinin tam orta yerinden
İçi içine sığmayıvermiş.
Koynunu açıp cömertçe
Bire yedi, bire yetmiş
Bire yedi yüz vermiş.
Canlar vuslata ermiş.

Aziz Dolu Atabey

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Cemre Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cemre şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Cemre şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL