Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Sadri Haşimoğlu
Sadri Haşimoğlu

Düğün

Yorum

Düğün

( 3 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

574

Okunma

Düğün


Çengiler gönlümde
Etek savurur
Çatlarcasına yüreğimde
Davullar vurur
Kırk gün kırk gece
Düğün var sanırsın.

Masada bir ben
Bir de yalnızlık
Şart değil ki kalabalık

Ben öyle güzel yapayalnız kalırım ki;
Sen bile kıskanırsın...

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Düğün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düğün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Düğün şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL