Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ms-solmaz
ms-solmaz

SUÇ İKİMİZİN

Yorum

SUÇ İKİMİZİN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

935

Okunma

SUÇ İKİMİZİN


Suç ikimizin Sanma
Sanma birimizin
Savrulan sevdamızın külü
Nankör sevgimizin

Hasretli seneler
İkimizi kahreder
Suç tekimizde değil
Hasrete ömür heder

Kusur kendimizde
Gizli sevgi sevgimizde
Yıkık kalbimizin enkazı
Çökmüş üstümüzde

Sevdayı saklayanın
Kalbine tıklayanın
Ömür boyu yanacak
Dışa vurmayanın

Yanan ikimiz olduk
El ile mutlu mu olduk
Gizli sırrı dışarı vurduk
Birbirimizi hayal ederken
Kırkına varmadan solduk

M.Sıddık SOLMAZ



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Suç ikimizin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Suç ikimizin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SUÇ İKİMİZİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL