Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Sükûnet
Sükûnet

Aşk Yaşatır

Yorum

Aşk Yaşatır

( 3 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

541

Okunma

Aşk Yaşatır

Aşk Yaşatır

En güzel gözyaşıdır kadında, ki dünya yıkılır.
Eşi yoktur çiçeklerden, tebessüm eden kadındır yine, en güzeli.
"Dağ" gibidir erkek, merhametindedir yüceliği,
Beşirdir elbet insanoğlu.
O`dur ki bu güzellikleri
Güzel edendir arşı âlemin ve dahi secdenin tek sahibi.
Gönüller fark etseydi ki, "dağ"da açan çiçeğin, bilirse ki yerini.
Elbet sarılır çiçeğe, beyhudeye düşürmezse, nazını.


Sükûnet

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Aşk yaşatır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk yaşatır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşk Yaşatır şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
13.5.2020 03:32:47
5 puan verdi

Güzel bir şiirdi, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL