Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Meral Meri
Meral Meri

Buluşmayan Konuşmalar Üzerine

Yorum

Buluşmayan Konuşmalar Üzerine

( 9 kişi )

0

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

593

Okunma

Buluşmayan Konuşmalar Üzerine

Buluşmayan Konuşmalar Üzerine


Ruhum dar, pis ve karanlık sokaklarda geziniyor
Yalan rüzgarları içime işliyor
Entelektüellerin anormal sırları açığa çıkıyor
Sapkın zevklerin beyaz geceleridir bunlar

Kelebekler baharı seyrediyor
Güvenmezken güveniliyor
Biliyorum, hayal kırıklığıdır bunlar
Üzülme, son kuşlar da uçuyor

Meral Meri /Söğüt Ağacının Gölgesinde / Buluşmayan Konuşmalar Üzerine

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (9)

5.0

100% (9)

Buluşmayan konuşmalar üzerine Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Buluşmayan konuşmalar üzerine şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Buluşmayan Konuşmalar Üzerine şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL