Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Orhan afşar
Orhan afşar

SUSMAK YALNIZLIĞIN ANA DİLİDİR

Yorum

SUSMAK YALNIZLIĞIN ANA DİLİDİR

( 4 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

4,8

Puan

846

Okunma

SUSMAK YALNIZLIĞIN ANA DİLİDİR

SUSMAK YALNIZLIĞIN ANA DİLİDİR

Susmak yalnızlığın ana dilidir, şiiridir, beni konuşmaya zorlama ne olur.
Ben sözün sularını tükettim, kaynağını kuruttum.
Geriye bir büyük sessizlik kaldı yüreğimde
kalabalıklar kadar büyük yalnızım
geceler boyu akıp giden ırmaklar gibi karanlıklar içre, öyle yitik, öyle üzgün...
Sularım toprağa sızıyor bak.
Yüzümü geceler örtüyor.
Binlerce taş saklanıyor içimde.
<>
Kim kimin derinliğini nereden görebilir...

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

75% (3)

4.0

25% (1)

Susmak yalnızlığın ana dilidir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Susmak yalnızlığın ana dilidir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SUSMAK YALNIZLIĞIN ANA DİLİDİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
8.5.2020 21:39:13
5 puan verdi

SUSMAK YALNIZLIĞIN ANA DİLİDİR

Güzel bir şiirdi, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL