Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Bo
Boncuk gözlü

Huzur

Yorum

Huzur

( 6 kişi )

3

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

497

Okunma

Huzur

Gözlerinde yüregim
Gülüşünde huzur var
Dalıp gidiyorum gözlerine
Huzurun, mutlulugun yuvasına
Güzel günler görüyoruyom
Evimin diregi
Neşe kaynagı
Gelecegim ol diyorum
Suskun
Sessiz
Bakıyorsun öyle

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Huzur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Huzur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Huzur şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
s.eyyubi
s.eyyubi, @mustafaalagoz
2.5.2020 16:10:17
5 puan verdi
Gözlerinde yüregim
Gülüşünde huzur var

çok güzel
s.eyyubi
s.eyyubi, @mustafaalagoz
2.5.2020 16:09:42
5 puan verdi
Gözlerinde yüregim
Gülüşünde huzur var

çok güzel
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
1.5.2020 11:30:32
5 puan verdi

Güzel bir şiirdi, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL