Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Fevzi Durmuş
Fevzi Durmuş

KALDI

Yorum

KALDI

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

477

Okunma

KALDI

Gün günlere eklendi akşam akşam kış geldi
Kışta karda boranda yol alma ne güç idi
Tasarlar iken ben yolu atlı gelip geçti
Taş yerine oturdu zorluk bitti toz kaldı

İlerledi bu yaşım gönlüm her an yanında
Özlemini gideren senin mendil yanımda
Bir yere götüremez ayak gözler yolunda
Çekti gitti her biri sadece bir öz kaldı

Dediler Fevzi’ye bir bar başına geçsene
Peşine gelen olur şu engeli deşsene
Dinledim öğütleri okudum on beş sene
Şeyhçi şıkçı takıldı bana birer yoz kaldı
Yakacık 30.04.2020

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kaldı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kaldı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KALDI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL