Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Nafiz Tançağlar
Nafiz Tançağlar

NAZARA AZ KALDI

Yorum

NAZARA AZ KALDI

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

596

Okunma

NAZARA AZ KALDI

NAZARA AZ KALDI

Dinine sövülen herkes kızar.
İçkisini içer, kimi sızar.
Sen dur! Takvada yarışma boydaş,
Yaratan istediğini yazar...

Parti, tarikat bizleri bozar.
Sonra fitne girer azar azar.
Hiç bir görüşe karışma boydaş,
Az kaldı, bize değecek nazar...

Nafi der,her kim bir kuyu kazar.
Bu halimiz duman olur, tozar.
İster inat et, barışma boydaş,
Bir gün bizi çağıracak mezar...

NAFİZ TANÇAĞLAR
28 Nisan 2020 Pt. 03.27
Y.Ova / K.Çekmece / İstanbul

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Nazara az kaldı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nazara az kaldı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NAZARA AZ KALDI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL