Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
El
Elif Yıldırım

Güneşe Veda

Yorum

Güneşe Veda

( 6 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

669

Okunma

Güneşe Veda

Yarım yamalak kalmış çocukluğum,
Patlak topların gölgesiyle avunduğum,
Yalnızlığım ve de yorgunluğum,
Hepsi geçmişimden gelip
Ansızın buluyor beni.
Göğe bakarken huzur bulan gözlerim
Gün batarken yaşlarla doluyor.
Evet güneşe dahi veda etmeyi
Beceremeyen bir insanım.
Belki de en büyük zaafımdır
Vedalar, gidişler, ayrılıklar...
Ama diyorum ya işte
Ansızın gelip buluyor beni,
Veda ettiğim herşey!
Bir çocuk kaçarken
Taş attıktan sonra,
İçimde bir yerlerde
Bir cam kırığı.
Güneş inerken yavaşca
Bir dağın diğer yamacına ,
İçimdeki bu sefer
Bir can kırığı!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Güneşe veda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güneşe veda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Güneşe Veda şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
22.4.2020 20:00:24
5 puan verdi

Güzel bir şiirdi, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı, içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL