Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
galaoğlu
galaoğlu

Gönül

Yorum

Gönül

( 4 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

552

Okunma

Gönül

Gam alırsın gam satarsın
Tüccarmısın deli gönül
Dertlerine dert gatarsın
Düşmanmısın deli gönül

Hal bilmeze sırrın açtın
Olanlara gülüp geçtin
Kazdığın kuyuya düştün
Pişmanmısın deli gönül

Hak diyende tartı şaşmaz
Yanar için özün pişmez
Susmuş dillerin gonuşmaz
Düşkünmüsün deli gönül




Ekrem MADENLİ
05/04/2020

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Gönül Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönül şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gönül şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Aksakal
Aksakal, @aksakal1
5.4.2020 14:19:22
Gönlün isteklerini hayli kısıtlı tutmuşsunuz Sayın MADENLİ. Sizde madem ki yeterli derecede "MADEN" var, kısıtlamayın, daha çok istifade edelim. Muhabbetle gözlerinizden öpüyorum...(Aksakal)
UNALAN
UNALAN, @unalan
5.4.2020 10:48:16
5 puan verdi
Merhaba güzel şiirinizi kutlar sağlık günler dilerim.

Hayat eve sığacak,
Belki biraz boğacak.
Ama Güneş doğacak.
Hayal et ve gülümse.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL