Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kuralsiz.01
kuralsiz.01

GÖKYÜZÜ

Yorum

GÖKYÜZÜ

( 5 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

660

Okunma

GÖKYÜZÜ


Gökyüzü ağlıyor benim halime.
Sen gidince ağlamaktan hal kalmadı bu bedende.
Yaralar kabuk bağlamadı hala.
Sürekli kanıyor.
İçim, dışım sen oldu.
Gözlerimde yaş kalmadı.
İşte bu yüzden gökyüzü ağlıyor.
Bana dönsen bu acılar biterdi.

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Gökyüzü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gökyüzü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖKYÜZÜ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
16.3.2020 13:03:44
5 puan verdi

Güzel bir şiirdi, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL