Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Salih Yıldırım
Salih Yıldırım

ÇARESİZSİNİZ !

Yorum

ÇARESİZSİNİZ !

0

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

889

Okunma

ÇARESİZSİNİZ !

Hayat her zaman cömert davranmıyor insana.
Çoğu zaman yaşamın hoyratlığından muzdarip olup çaresiz kalırsınız.
Çare diye nelere kucak açarsınız da o elleriniz hep boş kalır.
Aslında çaresizsiniz !!!

Yanlış anlamayın çaresiz değilsiniz.
Sadece acizliğinize bulunmuş panzehirin varlığından habersizsiniz.
Sizi sizden iyi kimse anlamaz !
Boş yere uzaklarda aramayın size yardım edecek birini,
Aslında siz tek başına kalmış kendinizsiniz.
Birbirinizi en iyi siz anlarsınız.

Beyhude çabayla boşa zaman kaybetme!
Kandırma boş yere kendini !
Ümidini yitirme, tüketme kendinde ki mevcut hazineyi,
Çaresiz kaldım diye de sakın boş yere hayıflanma!
Çaresizliğin de çaresi bulundu artık bir bakıma,
Hani demin dedim ya,
’’ Çare(siz)siniz ’’ !!!


Salih Yıldırım

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çaresizsiniz ! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çaresizsiniz ! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇARESİZSİNİZ ! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL