Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
karbulutu
karbulutu

Bıkmışsın beklemekden

Yorum

Bıkmışsın beklemekden

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

3,5

Puan

575

Okunma

Bıkmışsın beklemekden

geriye baktımı insan,
anlamsız kalır hayat
ölür gülücükler
ölür öpücükler.
perdeler yırtılır şafakta
raylar sökülür derinden
Gecenin rahmine düşer gölgen.


fotoğrafın ön yüzünde kilit
yüzüm sana söylüyorum .
kalk git Sesizcene
Bıkmışsın beklemekten.

KAdir YASan

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

2.0

50% (1)

Bıkmışsın beklemekden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bıkmışsın beklemekden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bıkmışsın beklemekden şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL