Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
eker26
eker26

Kendini bilmez cansız kaygısız.

Yorum

Kendini bilmez cansız kaygısız.

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1393

Okunma

Kendini bilmez cansız kaygısız.





Kendini bilmez cansız kaygısız.
Onu bir kenara, bir öbürünü
Terk etmek ve sen ne tuhaf seven,
Hangi akşamları kovalar sönmüş olan
Yırtıp attıklarını yorup karışımla bırakıp
Mutlu sanıyorsun…
Sende kendine inanmıyorsun
Bezemeye uğraşma
Kurşun sen döktür artık başından
Bilemem unuttuğunu bulursun


Ahmet EKER


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kendini bilmez cansız kaygısız. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kendini bilmez cansız kaygısız. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kendini bilmez cansız kaygısız. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cebirin  defteri
cebirin defteri, @cebirindefteri
5.7.2008 12:52:52
TEBRİK EDERİM
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL