Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
nuhkenis
nuhkenis

Aşkımız isimsiz kaldı

Yorum

Aşkımız isimsiz kaldı

( 4 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

497

Okunma

Aşkımız isimsiz kaldı

Baharlar çekildi yaz çoktan bitti
Kalbim yokluğunda mevsimsiz kaldı
Adını yazmıştım oysa kalbime
Gittin ya aşkımız isimsiz kaldı


Beklerim o yerde her akşamüstü
Şarkılar sustu hep şiirler küstü
İçime kar yağdı efkârın düştü
Gittin ya aşkımız isimsiz kaldı

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Aşkımız isimsiz kaldı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkımız isimsiz kaldı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşkımız isimsiz kaldı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
26.2.2020 17:29:33
5 puan verdi

Güzel bir şiirdi, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şairimi içtenlikle KUTLUYORUM...
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
26.2.2020 17:23:17
5 puan verdi
HOCALİ İÇİMİZİ ACITIYOR...
AH KARABAĞ AH...
MEKANLARI CENNET OLSUN...

............................................ Sayğı ve selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL