Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Ömer Adar
Ömer Adar

ÖĞRETMENİN AFERİNİ

Yorum

ÖĞRETMENİN AFERİNİ

( 4 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

504

Okunma

ÖĞRETMENİN AFERİNİ


Aferin oğlum dedi öğretmen,
Sevindi çocuk!
Çok çalıştı,
Uslu durdu hep,
Dediğini yaptı öğretmeninin.
Bir daha…
Bir daha aferin densin diye…
 
Yıllar geçti,
Büyüdü çocuk,
İş güç sahibi,
Koca bir adam oldu.
Çoluğa, çocuğa karıştı.
Ne zaman öğretmenini gördüyse,
Eli ayağına dolaştı!
Hizmet etti,
Hoşlandığı şeyleri yaptı öğretmeninin,
Aferin desin diye…
 
Duyduğunda öğretmeninden o sihirli sözcüğü,
Dünyalar onun oldu,
Mutluluğu yakaladı,
Çocukluğundaki gibi…
 
Bir daha…
Bir daha aferin densin diye,
Dökmeye hazırdı menab-ı servetini,
Dünün adam olacak çocuğu,
Bu günün çocuksu adamı…
 
Ömer Adar-2017

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Öğretmenin aferini Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öğretmenin aferini şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖĞRETMENİN AFERİNİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL