Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
MuzafferKIR
MuzafferKIR

POLEMİK

Yorum

POLEMİK

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

408

Okunma

POLEMİK

Sanki kendimi kaybettim
Hayaller dolu ülkemde
Hicap duyuyorum biraz
Hayal kırıklığı yaşadım.

Ben bu olmamalıyım
Başka biriydim galiba
Kendimi bile hatırlamıyorum
Kimdim aslında neydim.

Hangi inanca mensubum
Henüz düşünme aşaması mı
Sanırım bunun için geç oldu
Uyuma vakti küçük çocuk.

Uyuyoruz hepimiz hala
Ayakta mı orasını bilemem
Zorlandık seçim yapmaya
Kararımızı bile veremedik.


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Polemik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Polemik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
POLEMİK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL