Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
MuzafferKIR
MuzafferKIR

ESKİDEN " ESKİLER "

Yorum

ESKİDEN " ESKİLER "

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1510

Okunma

ESKİDEN

ESKİDEN " ESKİLER "

Eskiden televizyon yoktu !
Eskiden bilgisayar yoktu !
Eskiden telefon yoktu !
Eskiden kötülük yoktu !
Eskiden hazıra konma yoktu !

Çünkü her şey el emeği , göz nuruydu .
Çünkü elindekiyle yetiniyordu eskiler .

Düşünüp eskilere bakın !
Onlar daha masumdu ,
Onlar daha saftı ,
Onlar daha sağlıklıydı ,
Ve onlar daha sabırlıydı
Bu yüzden çok güçlüydüler .

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Eskiden " eskiler " Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eskiden " eskiler " şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ESKİDEN " ESKİLER " şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL