Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
farukozcanan
farukozcanan

Eksiksin

Yorum

Eksiksin

( 4 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

447

Okunma

Eksiksin

Öyledir heval öyledir
Bir anıda yada bir karede
Arıyorsun işte öylesine
Bir zaman yada bir mekan hatırlatsada
Yerini tutmuyor gerçeğin
Hep eksik kalıyor
Hayat eksik
Sohbet eksik
Anlar eksik
Eksik kalıyor fotoğraflar bile.

22/12/2019 GORGİA
Faruk Fahrettin ÖZCANAN


Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Eksiksin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eksiksin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Eksiksin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
DÜŞLER SIĞINAĞI
DÜŞLER SIĞINAĞI, @dusler-siginagi
22.12.2019 20:35:48
5 puan verdi
kutlarım
yüreğine sağlık
selam ve sevgiler
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
22.12.2019 20:26:33
5 puan verdi

Bu güzel şiiri yazan ve bizimle paylaşan Şairimi KUTLUYORUM. Nice şiirlere...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL