Başkalarının yanlışlarından öğrenmeliyiz. hepsini kendimiz yapacak kadar bol zamanımız yok. grucho marx
mevlana diyarı
mevlana diyarı

senide vurur

Yorum

senide vurur

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

462

Okunma

senide vurur

senide vurur

hiç konuştun mu sen onunla?
gönlünün yarasıyla...
hiç özledin mi sen anneni?
bir çocuk duasıyla...

hasrete imrendin mi gözyaşı dökerek
kuşlarla konuştun mu için ah ederek
sordun mu hiç kendine bu alem niye böyle?
annesiz bir günün nasıl geçtiğini söyle?

"ey hasret" andıkça seni yüreğim titreyen bir alevsin
güldükçe güzelleşen gözlerinden ne fışkırır?
ben hüznümün gölgesinde basit bir, hiç yolcusu
sen içimin kerbelası, bu hasretlik senide vurur.

#yusuf

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Senide vurur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senide vurur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
senide vurur şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL