Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
bisturi
bisturi

ARDINDAN

Yorum

ARDINDAN

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

418

Okunma

ARDINDAN

Pembe kurdelesi ardından sürünür
Haspam hemen havalara bürünür
Bu yolda beraber nasıl yürünür
Bana ancak ardından bakmak görünür

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ardından Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ardından şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ARDINDAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
7.12.2019 09:53:09
5 puan verdi

Pembe kurdelesi ardından sürünür
Haspam hemen havalara bürünür
Bu yolda beraber nasıl yürünür
Bana ancak ardından bakmak görünür

Bu güzel şiiri yazan ve bizimle paylaşan Şairimi KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL