Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Tunay
Tunay

KALBİMDEN SEVMEK İSTEDİM SENİ

Yorum

KALBİMDEN SEVMEK İSTEDİM SENİ

( 3 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

625

Okunma

KALBİMDEN SEVMEK İSTEDİM SENİ

KALBİMDEN SEVMEK İSTEDİM SENİ


Kalbimden sevmek istedim
…ve
teslim olmak istedim kalbine
…ne güzel saçların vardı ellerimi sürmek istedim
suskunca yanıma sokuluşunu özledim
elmasın rengi vardı gözlerinde
işte bu yüzden
kalbimden sevmek istedim seni….
senden bir ricam var be gülüm
boynuna sarılıp ağladıgım ogünü unutma
doyarak bakmaksa sana bırak üstü kalsın
kalbimden sevmek istedim..
ben aslında mezara seninle girmek istedim
aşk dolu bir yola seninle yürümek istedim
çağlayan ırmaklarda seninle yüzmek istedim
aşk sonbahar kadar yakışsada yüreğine
kalbimden sevmek istedim seni.

Şiir sahibi: ❤️ Tunay güneş ❤️

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Kalbimden sevmek istedim seni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalbimden sevmek istedim seni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KALBİMDEN SEVMEK İSTEDİM SENİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL